top of page
  • rcdekker

Spelen, dansen, glanzen en sjansen; op de Rubber Bunch party

Het is 2 maart en de lente is al vroeg in aantocht in Amsterdam. De straten en grachten liggen er zonnig bij, ook al is het nog winters fris.  Vanavond is er weer een Rubber Bunch party in club Akhnaton. Zodra de deuren om 20.00 uur openen drommen er meteen  kleurrijke, extravagante fetish liefhebbers binnen.  Het blijft elke keer opnieuw bijzonder om dit te zien, want waar zie je zoveel bijzondere, prachtig geklede mensen bij elkaar?         En niet alleen de outfits glanzen, ook de vrolijke gezichten. Het is een en al positieve energie. Ik zie veel bekende gezichten maar ook nieuwe. Sommigen zijn in het begin wat onwennig, maar meestal al snel volledig in hun element; dansend, pratend, geïnteresseerd toekijkend en soms zelfs al participerend bij een van de speciale rubber demos. Bij de Rubber Bunch word je als het ware meegezogen in een positieve, respectvolle en super relaxte sfeer en ben je al snel onderdeel van het geheel, of je nu alleen komt, of met vrienden of met je partner. Je hebt er heel snel aansluiting.

De Rubber Bunch is de plek, waar latex en leer liefhebbers hun weg naar weten te vinden.  En dat betekent dat er bezoekers uit alle windstreken op afkomen. En dan bedoel ik niet alleen alle delen van Nederland, maar ook uit allerlei verschillende landen. Elke editie opnieuw hoor je een interessante mix van talen en accenten.

The Rubber Bunch is  bedoelt voor diegenen die kleinschaligheid, intimiteit en diversiteit prefereren boven massaliteit en grootschaligheid, en voor diegenen die de speciale sfeer opzoeken van een echt fetish feest waar de dresscode een aantrekkelijke uitdaging vormt, en niet een noodzakelijk iets om naar binnen te komen.

Veel bezoekers, oftewel: “ Rubber Bunchies”  vinden het juist heerlijk om er qua looks een schepje bovenop doen. Creativiteit, individualiteit en extravagantie zijn uitdagende keywords. Echter, de Rubber Bunch  is geschikt voor alle niveaus van fetish beleving; of je nu super ervaren bent, een “hard core” rubber gimp, of een latex fashionista bent. Of je nu een eenvoudig latex jurkje draagt, of een volledige Star Wars outfit  met masker, of je nu een puppy bent, of een latex dienstmeisje, op de Rubber Bunch ben je welkom no matter what.

Nu de Rubber Bunch events op regelmatige basis worden georganiseerd, lijkt het alsof er zich ook steeds meer kinky activiteit begint te ontwikkelen. Het is super leuk om te zien hoe er op alle verdiepingen van de venue mensen heerlijk bezig zijn met allerlei soorten spel en connectie.

De party en de munch zijn fetish events, waar je op jouw manier de avond invult. Of je nu de hele avond op de dansvloer wilt losgaan, wilt kletsen in het café, of juist wat meer verdieping zoekt in spel, het hoort er allemaal bij. Ook de demos, die door rubber Bunch teamleden worden begeleid, worden altijd zeer goed bezocht (vacuüm bed en kubus)  Maar wat je ook waar onderneemt,  consent, wederzijds respect en acceptatie zijn enorm belangrijk.

Terugkerend op elke party, is er het vaste Rubber Bunch team, dat klaar staat met advies,  de resident DJ’s, de candy girls en doorbitches en elke editie een andere show en walk around.  En natuurlijk de prachtige bezoekers, die het uiteindelijke plaatje bepalen!

De Rubber Bunch is weliswaar een kleine edelsteen, maar ze schittert en glanst zo fel en gelijkmatig, dat ze inmiddels een opvallend plekje heeft verworven in de fetish uitgaansscene van Nederland. En voorlopig is ze nog lang niet uit geschitterd.

De volgende party is op 12 oktober, maar daarvoor is er eerst nog een Rubber Bunch munch, op 19 april.

Tijd genoeg dus, om alvast over de volgende spectaculaire outfit te fantaseren.

Foto's door Peter van Gelderen en Jasmine de Vries565 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page