top of page
  • rcdekker

RubberMunch 16 september

Met veel voldoening kijk ik terug op de munch van 16 september. Het was de eerste keer in club Eagle, en ik kan met een gerust hart zeggen, dat we de juiste plek gevonden hebben! In de toekomst zal de munch dus plaatsvinden in deze sfeervolle, gastvrije club in het hartje van Amsterdam. De opkomst was fantastisch, veel bekende gezichten, maar ook een aantal mensen die het voor de eerste keer aandurfden om de munch te bezoeken. Dat mij dat vertrouwen gegund is, doet me bijzonder veel.

De foto's die ik bij deze plaats, geven een mooi beeld van hoe de avond eruit zag. Veel vrolijke, ontspannen, en opgeluchte gezichten.

Ik hoop dat jullie samen met mij even nagenieten bij het zien van deze foto's, gemaakt door Peter van Gelderen. Ik hoop iedereen weer terug zien op de party, op 5 november in club Akhnaton, of wellicht op de volgende munch, op 6 januari 2023 in club Eagle.

liefs,

Iris en het team van de RubberBunch.637 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page