top of page
  • Iris

RubberBunch Party November 2023

Bijgewerkt op: 22 nov. 2023

De herfst heeft zijn intrede gedaan en het regent al weken. Maar vandaag, 11 november, ontwaken we met een vrolijk zonnetje.

Ik denk aan degenen die speciaal naar Amsterdam zijn gekomen voor de party van vanavond, een groot aantal ook uit het buitenland, en ben blij dat het weekend zo goed voor iedereen begint. Het betekent dat er vandaag ook door de stad gestruind kan worden zonder drijfnat te regenen.

Het is de vijfde Rubber Bunch party en elke keer wordt dit rubber event weer beter bezocht door rubber liefhebbers uit binnen- en buitenland en gehost door Irresistible Iris. Het is enorm bemoedigend dat men speciaal vele kilometers aflegt om bij die kleinschalige bijzondere event te kunnen zijn. Vooral die varieteit van nationaliteiten maakt dat er een interessante mix van allerlei mensen ontstaat, die qua mindset en qua fetish op een lijn zitten.

The Rubber Bunch, is een steeds grotere community in Amsterdam die uniek is omdat het zowel laagdrempelige bijeenkomsten ( The Rubber munch) biedt, als een party, (The Rubber Bunch party) waar een strikte dresscode geldt. Op de munch kun je, als aspirant rubber liefhebber nog de kat uit (rubber) boom kijken, er is geen dress code, en je kunt hier lekker babbelen en socializen. Je bent er overigens ook welkom als je wel zin hebt om een fetish outfit aan te trekken.

Daarnaast is er de party, waar alle bezoekers, zonder uitzondering gekleed gaan in waanzinnige outfits van rubber (of leer).Op de party kun je dansen op underground techno, socializen, wisselende demo’s bijwonen (deze keer een vacuüm kubus), en genieten van shows (Ropemarks) en walk arounds (puppy’s en meesteressen).Er is een bar, een dans en een play area. Ook zijn er zoete candy girls en boys die de bezoekers op lekkers trakteren. De Rubber Bunch events zijn in hartje Amsterdam. Zoals gezegd, ook deze keer waren de outfits om van te smullen. Exclusieve Dayne Henderson- en dolly maskers, inflatables, gasmaskers, cross dressing, superhero creaties en vooral vele dubbele lagen rubber. Het was ook deze keer weer een lust voor het oog.

De Rubber Bunch party is een kleinschalig en toegankelijk fetish event, waar opvalt dat de sfeer bijzonder ontspannen en aangenaam is. Ook alleen gaanden zijn er van harte welkom en voelen zich er vaak op hun gemak omdat er zo’n rustige, fijne stemming heerst. Wat overigens niet wil zeggen dat het er soms wild aan toegaat in de dans en play area! Toch is de sfeer gebouwd op openheid, tolerantie, consent, inclusie en wederzijds respect.

Op 22 december is er weer een munch in club Eagle, waar je aan de deur toegang kunt betalen (10 euro incl garderobe en snacks) en de speciaal geprijsde earlybird voor de volgende Rubber Bunch party is inmiddels ook al gestart.

Foto's: Peter van Gelderen en Alex Perez