top of page
  • rcdekker

RubberBunch Party Edition 11 juni

Bijgewerkt op: 28 jun. 2022

Om te beginnen: Wat een fantastische sfeer en wat een heerlijk publiek bij de laatste editie van de RubberBunch, mijn dank is groot!

Het is best een uitdaging geweest om een "nieuw" concept te beginnen: een fetish play party voor rubber (en leer) liefhebbers . Er was immers al zoveel; elk weekend is er wel een "kinky" of fetish party. De flyers en aankondigingen zijn verleidelijk en beloven veel. Er wordt door organisaties veel gesproken over :De ECHTE fetish party.. maar wat betekent dat nou eigenlijk, en wat kun je nou verwachten, en wat is een veilige omgeving? Het is lastig om door de bomen het bos nog te zien. Zeker als "beginneling" is het lastig om te bepalen wat er bij jou past. Wat ik graag wilde, was een community opbouwen waar mensen met een (fascinatie voor) latex fetish zich vrij konden bewegen, waar juist het dragen van rubber een belangrijke factor is en waar je kan socializen met gelijkgestemden. Waar je je geen "freak" hoeft te voelen als je van een mega extravagante outfit houdt, of als je van een spel met een gasmasker of inflatable rubber pak, of rubber bondage houdt, of wanneer je als man een avondje "vrouwelijk" wilt zijn, of omgekeerd en daarvoor een extreme (rubber) outfit kiest. Ook wilde ik een omgeving bieden waar gespeeld kan worden. Dus niet een anonieme dark room, maar een speelruimte die verlicht is, zodat er ruimte is om te spelen, maar ook voor demo's. En waar, in de "club" area ook best een zweep of ander speelinstrument tevoorschijn mag worden gehaald.

Het liefste wilde ik twee dingen: munches (waar het laagdrempelig, -geen harde muziek- is en waar geen verplichte dresscode is, en party's, -met een strenge dresscode, shows etc- organiseren, zodat er voor elk wat wil(d)s is. Het heeft me best veel moeite gekost om dit te realiseren, ook, omdat Corona het niet makkelijker maakte, en we keer op keer onze events moesten uitstellen. En bovendien kostte het moeite om de juiste doelgroep te bereiken en het vertrouwen van deze te winnen. Maar, ondanks het harde werk en de frustraties, heeft het me ontzettend veel dankbaarheid en blijdschap opgeleverd. Persoonlijke reacties, spontane medewerking en input van velen, heeft me steeds weer de motivatie gegeven om door te gaan. De party, waar ook steeds meer internationale gasten hun weg naar toe weten te vinden, en vanwaar ook gasten uit de gay fetish scene zich welkom voelden, breidt zich uit en begint steeds meer bekendheid te krijgen. De intimiteit is iets, wat ik zelf erg belangrijk vindt. Ik wil geen massaal anoniem event organiseren. Ik vind het fijn dat ik veel mensen inmiddels persoonlijk ken en het is heel leuk om met mensen een praatje te kunnen maken. Maar tegelijkertijd moet ik wel genoeg tickets verkopen om de boel draaiende te houden. Na twee party's zou ik dolgraag weer een munch organiseren, en daarom plaats ik bij deze ook een oproep aan mijn bezoekers. Ik wil namelijk heel graag een privé ruimte bieden. Dus geen café of andere openbare ruimte, maar een locatie waar we zonder pottenkijkers bij elkaar kunnen komen en waar we eventueel ook demo's kunnen doen. Probleem dat hierbij komt kijken is dat het huren van een ruimte (met omkleedruimte en parkeergelegenheid) kostbaar kan zijn en dat ik de toegangsprijs voor een munch laag wil houden. Dus, heb je hier ideeën over, dan hoor ik dat graag. Ook andere input is altijd welkom. Wil je bijvoorbeeld een demo doen die in ons concept past, of ben je performer, neem dan gerust contact met ons op.

Nogmaals dank aan allen die de RubberBunch een warm hart toedragen en al diegenen die ons ge support en gemotiveerd hebben. Binnenkort maken we weer een nieuwe datum bekend. Want we gaan iig door!

Met veel liefde! Iris

Foto's door Peter van Gelderen


Foto's door Ryan788 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page