top of page
  • Iris

RubberBunch Party Edition

Bijgewerkt op: 19 apr. 2022

Het was een droom die werkelijkheid werd. Na meerdere malen genoodzaakt Corona uitstel, was het moment zaterdag 26 maart eindelijk daar. De eerste Rubber Bunch party!

Onder de noemer “Rubber Bunch” worden in Amsterdam evenementen georganiseerd voor (aspirant) rubber liefhebbers. Er is de laagdrempelige “munch”, waar geen verplichte dresscode is en geen luide muziek, en er is de Rubber Bunch party, waar een strikte dresscode geldt.

De eerste party was een lust voor het oog. Ik durf haast wel te zeggen dat op deze party de mooist geklede mensen rondliepen die ik ooit heb gezien op een Nederlands fetish event.

Wat een parade van extravagante rubber fetishisten en fashionistas trok er aan mijn oog voorbij. Werkelijk adembenemend. De eerste party, die in club Akhnaton in Amsterdam plaatsvond, bood niet alleen een dansvloer waar heerlijke underground house en techno gedraaid werd (op een redelijk geluidsniveau), maar er was ook een café ruimte, waar je rustig kon zitten en praten. Boven in de speelruimte werd een vacuüm bed ceremonie georganiseerd. Er waren ook “gewone” speeltoestellen voor ander spel.

Boven was een kleedruimte gecreëerd, met kluisjes. Iets dat hard nodig was, i.v.m. het uitgebreide aan- en omkleden van de gasten.

Rond 11 uur waren de meeste gasten gearriveerd en tijd voor het welkomstwoord van Irresistible_ Iris. Aansluitend werd er een zeer intense bondage suspensie gepresenteerd, door niemand minder dan Bob “Ropemarks”. Ropemarks’ “ropebunny” was adembenemend.

De dansvloer liep daarna al snel weer vol. Ondanks het warme rubber, werd er volop gedanst op de muziek van DJ Andrew Martin en DJ Resonate.

Tussendoor trakteerden charmante candy girls het publiek op slagroomsoesjes en vers fruit op spiesjes.

Maar halverwege de nacht werd het publiek opgeschrikt door twee gevaarlijk ogende latex nonnen (Nereida Deadly sin en Irresistible_Iris) , die een onschuldig ogend vrouwelijk slachtoffer aan een touw meetroonden waar ze uiteindelijk mee op het podium eindigden. Hier straften de nonnen het arme meisje voor het oog van het publiek voor haar ongetwijfeld begane zonden. Ze leken zich niet te schamen voor het feit dat ze er nogal opgewonden van werden en konden niet goed van elkaar afblijven.

Wat een nacht, en wat een fijn begin van het party seizoen. Het is duidelijk dat het publiek de party compleet maakt. Zeker op de Rubber Bunch! Wat een fijne sfeer, en wat een eye candy.

Het is fantastisch dat er eindelijk weer party’s mogelijk zijn, en het is ook heel fijn dat er weer een nieuwe party voor latex liefhebbers in Amsterdam wordt georganiseerd.

De volgende party is op 11 juni, wederom in club Akhnaton in Amsterdam. Tickets zijn heden te bestellen via Rubberbunch.


Disclaimer: de personen op deze foto's hebben allemaal toestemming gegeven voor publicatie. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn gegaan neem dan graag contact op.
1.197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page