top of page
  • rcdekker

Rubberbunch Party 5 November

Bijgewerkt op: 16 nov. 2022

Natuurlijk had ik van tevoren van alles bedacht, wat mis zou kunnen gaan.. Maar dat ik zelf op de dag van mijn eigen party moest besluiten om er niet bij te zijn, dat scenario was niet voorbij gekomen.

Maar dat is dus wel hoe het is gegaan. Op Zaterdagavond 5 november, zat ik thuis onder een deken, met hoge koorts.

Twee katten, spinnend naast mij, opgekruld op de bank.

Het was echt een vreselijke deceptie om niet zelf te kunnen gaan.

Desalniettemin heeft mijn partner InCommand, en mijn fantastische team, de complete organisatie op zich genomen. Dat kostte weliswaar hier en daar wat last minute improvisatie, maar niemand schrok daar van terug.

Mijn goede vriendin Jeanet, was zelfs zo dapper, om in mijn plaats het welkomstwoord te doen, met twee goede vrienden aan haar zijde.

Letterlijk iedereen heeft eraan bijgedragen om de party te laten slagen: de performers, de DJ's, de candy boys en girls, de opbouwers, de fotografen, de garderobe, doorbitches, shiners, de special guests, en het personeel van de Akhnaton, tot aan het barpersoneel en de portier.

Het ideaal, dat ik voor ogen had met de RUBBERBUNCH, om een veilige en plezierige plek te creëren, waar iedereen meetelt en gezien wordt, met elkaar en voor elkaar, bleek deze avond volledig bewaarheid te worden.

En uiteraard hebben de prachtige bezoekers, de doorslaggevende rol gespeeld om de party laten slagen!

En wat een eer, dat zoveel buitenlandse gasten ook deze keer weer speciaal naar Amsterdam zijn gekomen om te ervaren dat Amsterdam nog steeds de stad is waar je je vrij en veilig kunt voelen, en waar je lekker extravagant kunt feesten tot je erbij neervalt!

Mijn dank is groot!

Ik kijk nu al uit naar het eerstvolgende event, namelijk de munch, op 6 januari, in club Eagle.

De nieuwe datum voor de party zal ik zo snel mogelijk bekend maken.

Met veel rubber liefs ,

Iris