top of page
  • Iris

Rubberbunch munch op 17 september

Bijgewerkt op: 29 sep. 2021

Dat de specifieke rubber scene in Nederland matig vertegenwoordigd was qua (laagdrempelige) events en bijeenkomsten, en dat er zo weinig mogelijkheden zijn voor (beginnende) rubber liefhebbers zette mij aan het denken.

Via mijn werk in een bekende rubber speciaalzaak in Amsterdam raakte ik zeer regelmatig in gesprek met de meeste uiteenlopende mensen; jong, oud, allerlei nationaliteiten, genders en ervaringsniveaus. Hetgeen zij met elkaar gemeen hadden was de (ontluikende) liefde voor rubber. En als iets verbinding creëert, dan is het wel dat men dezelfde fetisj deelt. Ik wilde dolgraag deze mensen bij elkaar brengen. En bovendien degenen die (nog) twijfelden over de streep proberen te trekken om anderen te ontmoeten en zichzelf te “laten zien” in een veilige ambiance.

Dat heeft voor mij de aanzet gegeven om te beginnen met bijeenkomsten voor rubber liefhebbers onder de naam The RUBBERBUNCH: rubber munches waar men gekleed in rubber welkom is, maar ook in jeans en sweater. Deze laagdrempelige munches hebben het begin gevormd van een groter geheel: een rubber community waarbinnen ook feestjes met een strikte dresscode worden georganiseerd. Maar in principe zijn de mogelijkheden eindeloos en sta ik open voor alle leuke initiatieven, zolang ze met rubber te maken hebben!

Het is zo jammer dat fetisj nog altijd in de taboesfeer zit en dat het dus nodig is dat mensen zich geaccepteerd en vrij kunnen voelen. Wanneer je je vrij kunt voelen en de bevestiging krijgt dat je net zo “normaal” bent als iedereen, kun je vervolgens gaan genieten. Genieten en trots zijn op wie je bent. En als je dit kunt delen met anderen (gelijkgestemden) levert dat vaak een intens gelukgevoel op.

Op 17 september was oorspronkelijk de eerste RUBBERBUNCH party met strikte dresscode gepland. Helaas kon dit op het allerlaatste moment niet doorgaan vanwege de aangescherpte Corona maatregelen. We hebben er toen voor gekozen om op dezelfde datum een feestelijke munch te organiseren met een rubber dresscode.

Dit bleek een groot succes! Prachtig geklede gasten uit verschillende landen wisten hun weg te vinden naar Amsterdam en creëerden een geweldige sfeer. Sommigen zeer ervaren, sommigen waren voor de allereerste keer in het “openbaar” in hun rubber op stap. Ondanks dat we al om middernacht moesten stoppen deed dat niets af aan de geweldige avond en de optimale sfeer.

Met hulp van een fantastisch RUBBERBUNCH team van vrijwilligers waaronder DJ Resonate, polisher Yggy, shoe polisher (bootblack) The Passenger, Miss Madelief, InCommand, Latex servant, Peter van Gelderen en pup Jur waren we in staat om een top avond neer te zetten. Daarnaast hadden we ook een drietal sponsors die ons in staat hebben gesteld om de gasten wat extraatjes aan te bieden. Prachtige zwepen van Slagwerk atelier met het RUBBERBUNCH logo, Vivishine samples, en kortingsvouchers van Latexadventures.


Ik kan zeggen dat ik een dankbaar mens ben. Wat ik hoopte te bereiken lijkt werkelijkheid te zijn geworden. Met frisse moed gaan we nu door! Zondag 24 oktober is alweer de volgende munch en op 13 november is de RUBBERBUNCH party, die nu al bijna uitverkocht is.

Ik hoop dat we met de RUBBERBUNCH in de toekomst een veilige en ontspannen plek kunnen zijn voor rubber liefhebbers. En een plek waar heerlijk gefeest kan worden op z’n tijd natuurlijk. Voor informatie kun je ons volgen op Facebook, instagram en FetlifeIrresistible Iris
944 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page